Siirry sisältöön
Tutustu tästä

Palvelut

Uudisrakentaminen pääkaupunkiseudulla

Meiltä saat laadukkaat uudisrakentamisen palvelut luotettavasti ja aina laadukkaasti. Rakennamme muun muassa pientalot ja erilaiset liiketilat asiakkaan toiveiden mukaan. Teemme uudisrakentamisen kohteet sekä yksityisille asiakkaille että aliurakointina rakennusliikkeille.

Yrityksessämme työskentelee kokenut ja motivoitunut joukko alansa ammattilaisia. Teemme työt huolellisesti ja tehokkaasti sovitun aikataulun mukaan. Olemme luotettava ja joustava kumppani uudisrakentamisen tarpeisiin – ota yhteyttä ja kysy lisää!

Saneeraukset ja remontit – kattavat palvelut

Teemme saneeraukset sisä- ja ulkotiloihin monipuolisesti ja ammattitaitoisesti. Toteutamme esimerkiksi julkisivuremontit, katto- ja lattiatyöt sekä terassit. Meiltä saat myös sauna-, kylpyhuone- ja keittiöremontit aina toiveiden mukaan.

Teemme laadukkaat saneeraukset suoraan yksityisille asiakkaille. Aliurakointina toteutamme laajatkin saneeraukset, jopa kerrostaloprojektit.

Saneeraukset aliurakointina ja yksityisille asiakkaille

Meiltä saat kattavat saneerauspalvelut vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla. Työskentelemme huolellisesti ja varmasti haastavissakin kohteissa laajasti pääkaupunkiseudulla.

Toteutamme ulkosaneeraukset, kuten julkisivuremontit ja kattotyöt sekä tasokkaat terassit. Tarjontaamme kuuluvat myös kattavat sisäsaneerauksen palvelut. Ota yhteyttä ja kysy tarjous!

Keittiöremontti tai kylpyhuoneremontti luotettavasti meiltä

Edessä keittiöremontti, kylpyhuoneremontti tai saunaremontti? Toimivat tilaratkaisut ja kestävät materiaalit takaavat lopputuloksen, joka kestää aikaa ja katseita.

Remontti onkin syytä aloittaa huolellisella suunnittelulla yhdessä ammattilaisen kanssa. Toteutamme remontit toiveidesi mukaan, asiantuntevasti ja luotettavasti.

Rakennussiivous lisäpalveluna

Rakennus- ja saneerauskohteissa on tärkeää huolehtia työmaan siisteydestä ja järjestyksestä. Tarjoamme lisäpalveluna ammattimaista ja tehokasta rakennussiivousta. Pidämme työmaan asianmukaisesti kunnossa koko projektin ajan – kysy lisää palvelusta!

Timanttiporaus- ja -sahaus pääkaupunkiseudulla

Teemme timanttiporaukset ja -sahaukset moneen eri kohteeseen. Toteutamme timanttiporaukset ja -sahaukset siististi ja tarkasti nykyaikaisilla työvälineillä. Meillä on kokemusta timanttiporauksista ja -sahauksista vaativissakin kohteissa – kysy lisää!

Timanttiporaus- ja -sahaus siististi ja tehokkaasti

Timanttiporaamme läpiviennit ja aukot seiniin, lattioihin ja kattoihin aina tarpeen mukaan. Teemme timanttiporaukset betoniin, kiveen ja muihin koviin materiaaleihin. Timanttisahaus puolestaan soveltuu muun muassa teräsbetonin, kiven ja tiilen laikkaukseen. Timanttisahaus on siisti ja tehokas tapa työstää kovaa materiaalia.